Ηρακλής Αντύπας

Ο Ζντιέλαρ να είναι η αρχή

O Ηρακλής Αντύπας γράφει στο sport-fm.gr για τον Σάσα Ζντιέλαρ και την ευκαιρία που θα πάρει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Όταν στις 9 Νοεμβρίου 2013 γινόταν γνωστό, ότι ο Ολυμπιακός αποκτούσε έναν… αμούστακο Σέρβο, λίγοι ήταν αυτοί που και ασχολήθηκαν μαζί του, αλλά και χάρηκαν για την απόκτησή του. Στο λιμάνι, κακά τα ψέματα οι μεταγραφές που ενδιαφέρουν περισσότερο τον κόσμο, είναι αυτές για την πρώτη ομάδα και όχι για το μέλλον…

Μόνο οι φίλοι του… Football Manager, τον γνώριζαν γιατί ο συγκεκριμένος πιτσιρικάς βρισκόταν στο ρόστερ της ομάδας και στην πορεία εξελισσόταν σε πολύτιμο εργαλείο. Τώρα, ήρθε η ώρα, όχι φυσικά του Γιάννη Βαλαώρα (οι παλιοί θα θυμούνται το συγκεκριμένο σύνθημα των φίλων της Λάρισας), αλλά του Σάσα Ζντιέλαρ!

Ο 20χρονος Σέρβος, έγινε πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής με την ομάδα U20 της Σερβίας και ήταν αυτονόητο ότι τα φώτα της δημοσιότητας θα έπεφταν πάνω του. Έγινε επίσης γνωστό, ότι ο νεαρός μέσος θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα και πλέον είναι στο χέρι του, να μείνει στο ρόστερ και να αρπάξει την ευκαιρία του…

Για να παίζει βασικός σε παγκόσμια πρωταθλήτρια , έστω και στην U20, σίγουρα θα αξίζει και μπορεί να προκύψει φλέβα χρυσού. Εμείς την κουβέντα θα την πάμε λίγο… παρακάτω, γιατί εκεί νομίζουμε ότι βρίσκεται η ουσία.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίζει να πραγματοποιεί κινήσεις σαν και του Ζντιέλαρ. Οι Πειραιώτες είναι η μεγαλύτερη ομάδα των Βαλκανίων και θα πρέπει να έχει τον πρώτο, αλλά και τον τελευταίο λόγο στα ταλέντα της συγκεκριμένης περιοχής. Κι ο Ζντιέλαρ να είναι μόνο η αρχή από τα φυντάνια των Βαλκανίων που θα φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x